CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 3, 2009

Tabby dan Puteh

Tabby di rumah
Perkenalkan.... Tabby+Putih.. ahli baru GardensColour.

Puteh
Tabby+Puteh on de way balik ke rumah. Tabby asik mengiao.. lame x naik kete kot. Puteh rilex je.. tido.
Tabby dan Putih semasa di spca

antara kucing2 di spca



Hari ni saya melayan hobi hb+anak. kami ke spca utk mengangkat kucing. mulanye nak angkat 1 je, tp terangkat 2. kene rm100. lagi 3 minggu doc ckp dtg utk vaccine dan kasi die gemok. jd matlamat kami now ni utk menggemokkan Putih. Tabby ok lagi x kurus sgt.

4 comments:

Shida said...

wah, peminat kucing jugak ye. rumah saya dah ada 13 ekor, kucing pendatang. kejanya suka langgar pasu orkid.

ada sekor kucing parsi tu mcm bunting, makin bertambahlah ahli keluarga gamaknya.

mizahanan said...

mula2 nak amik kucing yg merata nih.. tp x lekat le.. tu yg sanggup g spca..

. said...

spca tu ape ye? Mak saya suka kucing..berbelas ekor ada kat rumah dia..best ke kucing kat spca tu..

mizahanan said...

kucing di spca tu ex-kucing terbiar dan kucing2 yg tuannye dah xnak. depa anto di situ.. more info: http://www.spca.org.my/v51/about_history.php