CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 21, 2009

tunggul kayu


baru siap pg td 1 tunggul kayu ditepek dgn orkid dr kk+penang.. yg dr kk tu sblmnye dok kt pasu, statik saje xde perubhan, so pindahkan die ke tunggul ni ditemankan 2 orkid dr penang yg dah kuar akar baru. harap ade perubahan positif. aku mengharap sgt. semasa aku menaip post ni, hujan br turun dgn lebatnye.. dan pasni kami akan lunch bersama. lepas hujan mungkin akan ke gapi, cuci tingkap.

4 comments:

Shida said...

Mana dpt tunggul tu, cantiklah....

mizahanan said...

beli kt waltex...

Shida said...

Wah, waltex pun ada jual tunggul yeee...

mizahanan said...

now ni tunggul depa sume dah ditepek orkid tolumnia.. jual tunggul je x laku kot kt sini..